Tuesday, June 3, 2008

Semoga Mendapat Umrah Yang Mabrur

Hmm.....Alhamdulillah semalam semua Rombongan Umrah Ziarah selamat tiba ke tanahair pada jam 10.30mlm. Rombongan kali ini banyak kenangan manis dan pahit sepanjang berada di Cairo, Mekah dan Madinah. Semua ini ujian dari Allah. Hari ni saya terus masuk kerja walaupun terasan mengantuk lagi ini. Tak pe ni juga jihad.

Oklah lepas ni saya akan masukkan gambar-gambar menarik di sana. Tungguuu....kepada kawan-kawan spt Abg Azmi yang tolong angkat beg kat Airport semalam nak ucapkan TQ. kepada kawan-kawan yang lain tu....TQ juga....atas perhubungan silahturahim semasa kita semua disana.... Kepada pelakon kita tu jangan sedih walaupun Kamera Digital hilang...Ujiannnnnnn...sabo ek.

Buat Mejar Rustam kaki yang sakit tu sabo juga...Oklah bersambung dalam berita bergambar utk cerita akan datang...Bye...utk semua Ramlee-Mat Nor-Azly-Zaharin-Baidillah-Hj Paat-Ecah-Nurul-Nor dll malas tulis dahhhh.. Buat Haji Hadi kunci tu jangan lupa tinggal kat bilik....:)

2 comments:

fizie said...

ustaz..masukla bnyk sket gmba..sket je gmba yg ade..x pe nti hafiz foward gmba kt ustaz..by the way ustaz pnye blog memag best ar..-hafizi

salman said...

hantar la gambar dlm email saya ok nanti ada masa saya masukkan....Fizie jgn lupa belajar rajin2. Nanti kalau nak pergi umrah bgtau ek nak join juga jika dimurahkan rezeki oleh allah. Insya Allah